17028

Wat zijn de voordelen van een elektrische fiets?

Wat zijn de voordelen van een elektrische fiets? Inmiddels niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld, de elektrische fiets. De laatste jaren heeft de elektrische fiets een enorme opmars gemaakt en dat is ook niet zo gek als je ziet welke voordelen deze heeft;

1. Heel geschikt in de grote steden en daarbuiten. Vergeet het urenlange rondjes rijden in de grote stad voor een parkeerplek voor de auto, de elektrische fiets stal je met alle gemak in een fietsenstalling.

2. Langere afstanden
De elektrische fiets is heel geschikt om langere afstanden te rijden omdat je veel sneller bent dan met de gewone fiets, er zijn elektrische fietsen die je ondersteunen bij 25 km/uur en fietsen die tot 45 km/uur. Alles wat je zelf erbij trapt komt er nog eens bovenop. Tegenwind daar lach je om met een elektrische fiets.

3. Milieuvriendelijk
De elektrische fiets heeft geen CO2-uitstoot en de accu is heel goed te recyclen. Dit is voor het milieu natuurlijk heel goed nieuws.

4. Steeds meer oplaadpunten in Nederland
Omdat er steeds meer elektrische fietsen zijn is er ook een grotere vraag naar oplaadpunten. Op steeds meer plekken vindt je deze en er zijn speciale apps om deze snel te vinden.

Fris op je bestemming aankomen
5. Last but not least is het feit dat je minder vermoeid en bezweet op je bestemming aankomt natuurlijk ook een heel groot pluspunt

Powered by Sendt

Meer tips en weetjes