18909

Loop jij graag op blote voeten? Hier vind je blotevoetenpaden!

Voel het gras onder je blote voeten: het is een ervaring waar we blij van worden. Bij het lopen van een van deze zeven paden, heb je geen schoenen of dikke wandelsokken nodig.

In Nederland zijn er verschillende blotevoetenpaden waar mensen kunnen genieten van het lopen op blote voeten door diverse ondergronden. Hier vind je blotevoetenpaden in Nederland:

 1. Blotevoetenpark Brunssum
  Gelegen in Brunssum, Limburg, biedt dit park een unieke ervaring waar bezoekers kunnen wandelen over verschillende ondergronden zoals modder, gras, water, zand en hout.
 2. Blotevoetenpad Hof van Twello
  Dit pad bevindt zich in Twello, Gelderland. Het biedt een mooie route door de natuur met verschillende ondergronden zoals water, zand, grind, houtsnippers en modder.
 3. Blotevoetenpad Opende
  In Opende, Groningen, kun je genieten van een blotevoetenpad met uitdagende elementen zoals boomstammen, stenen, waterpartijen en modder.
 4. Blotevoetenpark Aarle-Rixtel
  Gelegen in Aarle-Rixtel, Noord-Brabant, biedt dit park een interessante route door de natuur met diverse ondergronden zoals gras, zand, grind en water.
 5. Blotevoetenpad Zutendaal
  Hoewel technisch gezien niet in Nederland, is dit pad net over de grens in België, dicht bij Maastricht. Het biedt een mooie route door de bossen en langs vijvers, waar je kunt genieten van verschillende ondergronden.
 6. De A.Vogel Tuinen in de Veluwse bossen
  In dit park strekt zich een blotevoetenpad uit over circa 1,5 hectare, met een gevarieerde ondergrond onder je voeten. Terwijl je wandelt, stuit je op uitkijktorens, hangmatten, tunnels en hutten. Je hebt de vrijheid om je eigen route te kiezen en te bepalen hoe lang je erover wilt doen.
 7. Zeebodempad in Kraggenburg, Flevoland
  Verken een blotevoetenpad van 2,5 km, dat verschillende rustpunten biedt langs de weg. Beginnend met een verfrissend voetbad, loop je over maar liefst 15 verschillende ondergronden, inclusief modder die je voeten heerlijk masseren.

Beeld: Shutterstock by: ornavi | Bron: flowmagazine | Powered by: Sendt

Meer tips en weetjes