17524

Dit zijn de beste powerbanks voor de vakantie

Je bent op vakantie en hebt een hele dagplanning voor de boeg. Je wilt natuurlijk veel foto’s en filmpjes maken en binnen no time is je telefoon leeg. Wij hebben de beste powerbanks voor je op een rijtje gezet.

Een powerbank is een draagbare batterij voor je telefoon, maar ook voor je oorddoppen, smartwatch of laptop. Maar de ene powerbank is de andere niet: capaciteit, laadsnelheid en andere factoren kunnen een groot verschil maken. Hoe hoger de capaciteit, hoe vaker je je telefoon kunt laden en hoe hoger het vermogen, hoe sneller je je telefoon laadt. Dit zijn de beste powerbanks voor de vakantie:

 1. Samsung 20.000 mAh Battery Pack
  Met de Samsung Battery Pack heb je een veelzijdige powerbank die al je apparaten oplaadt. Gebruik je de USB-C-uitgang, dan kun je snelladen met maximaal 25 W. De capaciteit van deze powerbank bedraagt 20.000 mAh, waarmee je je telefoon zo’n vijf of zes keer kunt opladen.

 2. Belkin BoostCharge 20000 mAh USB-C
  Deze powerbank kost nog geen drie tientjes en heeft een flinke capaciteit. Het opladen daarentegen gaat wel langzaam. Daarnaast zit er een USB-C ingang op de powerbank, maar deze kun je enkel gebruiken om de powerbank op te laden. Je kunt niet je telefoon met een USB-C snoer laden, alleen met een USB-A aansluiting.

 3. Sandberg Powerbank USB-C PD 100W 20000
  Vooral als je van plan bent je laptop via een powerbank op te laden (uiteraard via USB-C) is deze powerbank krachtig genoeg om veeleisende laptops met een dikke 80 watt te laden. De powerbank heeft dezelfde capaciteit als de twee powerbanks hierboven, maar voor het extra vermogen betaal je wel behoorlijk.

 4. Xtorm Rugged XR102
  Deze powerbank kan tegen een stootje. Hij is helemaal aangekleed met rubber en heeft afsluitbare klepjes voor de poorten. Hiermee kan de powerbank redelijk tegen water, dus een buitje of wat spatwater mag geen probleem zijn. Er zit ook nog een zaklampje op en je laadt je telefoon of zelfs je laptop er snel mee op.Beeld: Shutterstock by: marketlan |  Bron: nu.nl, rtlnieuws |  Powered by: Sendt

Meer tips en weetjes