17331

De tofste ideeën om het nieuwe jaar in te luiden

Oud en Nieuw thuis vieren is superleuk, maar het is natuurlijk nog leuker om op pad te gaan. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke vakantie, een luxe hotel met wellness of vertrek naar een vakantiehuisje midden in het bos. Zoveel mogelijkheden om het nieuwe jaar fantastisch in te luiden. Hieronder de tofste ideeën om het nieuwe jaar in te luiden!

 1. Oud en Nieuw vieren met familie of vrienden thuis
  Niets is zo gezellig dan Oud en Nieuw vieren in huis met familie en vrienden. Heerlijk met z’n alle eten, heel veel spelletjes spelen en aftellen tot het vuurwerk afgestoken mag worden. De kinderen zwaaien met sterretjes en de ouders kunnen niet wachten om de champagne open te poppen en te proosten op het nieuwe jaar.
 2. Afreizen naar het buitenland
  Ook is het leuk om Oud en Nieuw in het buitenland te vieren. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijk warm land als Curaçao, Dubai of de Canarische Eilanden. Sluit het nieuwe jaar af in je zomerse outfit! Daarnaast is wintersport ook een goede optie. Lekker skiën of snowboarden met de hele familie en na afloop vuurwerk bekijken vanaf de hoogte berg in het skigebied. Na afloop drankjes doen in de plaatselijke Après-ski  kroeg.
 3. Gezellig in een vakantiehuis
  Het jaar feestelijk afsluiten in een vakantiehuisje met een grote groep vrienden en familie. Veel hapjes, drankjes en muziek. Samen spelletjes spelen en oliebollen bakken. De avond vliegt voorbij, dat is toch heerlijk? Door tot in de late uurtjes en de volgende dag brunchen met z’n allen.
 4. Oud en Nieuw vieren aan het strand
  In diverse badplaatsen bieden hotels arrangementen aan om Oud en Nieuw aan het strand te vieren. Overdag wandelen en uitwaaien aan zee en in de avond champagne drinken op het strand en het mooie vuurwerk bewonderen. Na een onvergetelijke avond word je wakker met het geluid van de golven en een heerlijk ontbijtje op bed.
 5. Vier Oud en Nieuw in een grote stad
  Denk aan Amsterdam, Rotterdam, of Utrecht. Tijdens deze dag zijn de hotels in deze steden niet te betalen, maar wie weet kun je een leuke aanbieding vinden. Gewoon een avondje is ook leuk, maar dan moet je wel iemand hebben die de bob is of een ubertje terug nemen. In Rotterdam vindt een spectaculaire vuurwerk show plaats aan de Erasmusbrug. In Amsterdam kun je een feestje pakken of gewoon door de straatjes struinen en een kroeg induiken. Een jaarwisseling om niet snel te vergeten!
 6. Een luxe suite met bubbelbad
  Dit is heel populair, dus wacht niet te lang met een suite reserveren! En romantische avond in een supermooie suite met alles erop en eraan. Bubbels drinken in het bubbelbad wat midden in de kamer staat. Dit gaat zeker voor een onvergetelijke avond zorgen!

  Beeld: Shutterstock door: Yulia Grigoryeva | Bron: holidayguru | Powered by Sendt

 

Meer tips en weetjes