En het is niet ingewikkeld

Wie wat geld wil besparen op de maandelijkse lasten, probeert vaak op de kleintjes te letten in de supermarkt en neem bijvoorbeeld het volgende voorbeeld, dit is echt een gevalletje: daar had ik nog helemaal niet aan gedacht, maar het kan je al snel tientalen euro’s per jaar besparen.

Elektronische apparaten 

Haal alle stekkers ’s nachts uit het stopcontact van apparaten die je niet gebruikt, luidt het advies. Het kan het je jaarlijks meer dan 100 euro besparen. Een huishouden heeft circa 24 consumerende elektronische apparaten in huis.

Elektriciteit verbruiken

Veel mensen realiseren zich niet dat elektronische apparaten alsnog elektriciteit gebruiken als ze uit staan, en de stekker nog wel in het stopcontact zit. Hierdoor betalen  huishoudens al snel 100 euro meer per jaar dan nodig is. Haal voortaan de stekkers er ’s nachts uit en je zult minder energie gebruiken, waardoor de energierekening wat lager uitpakt.

Het is natuurlijk altijd een goed idee om je energierekening te laten vergelijken, en op deze manier sowieso je maandbedrag te verlagen, klik daarvoor hier

Bron: Business Insider