Zonnepanelen huren wordt het nieuwe normaal.
Zonnepanelen huren
Calendar

Veel huiseigenaren hebben geen trek in de hoge investering voor het aanschaffen van zonnepanelen. Zonnepanelen huren is hiervoor de oplossing, maar hoe werkt dat precies?

Bij steeds meer bedrijven is het mogelijk om zonnepanelen te huren. Het grote voordeel hiervan is dat je niet in één keer een grote investering hoeft te doen, maar een vast bedrag per maand betaalt. Na een aantal jaren kunnen de zonnepanelen alsnog jouw eigendom worden.

Omdat je zelf stroom op gaat wekken kun je het huurbedrag gedeeltelijk of helemaal betalen met het bedrag wat je bespaart op je energierekening.

Verschillende aanbieders
Er zijn verschillende aanbieders die zonnepanelen huren aanbieden. Zelfstroom, Bongo Solar, Solar Direct. Hallostroom is in Nederland één van de bekendste en grootste leveranciers van zonnepanelen die een huuroptie aanbieden.

Wij hebben bij Hallostroom als proef op de som een gratis berekening en dakcheck laten doen. Vanaf de eerste dag dat de zonnepanelen actief zijn bespaar je al op je energierekening. Omdat je die besparing kunt gebruiken voor het betalen van de maandelijkse huur van je zonnepanelen kan het zomaar zijn dat je de panelen gratis hebt. De huurprijs van de zonnepanelen reken je per maand af en is inclusief installatie, verzekering, service en onderhoud.

 


Voordelen huren zonnepanelen:

1) Geen investering, wel besparen.
2) Direct besparen op je energierekening.
3) Alles is geregeld, verzekering, installatie, service en onderhoud.
4) Vaste lage huurprijs en geen last van stijgende stroomprijzen.
5) Na afloop huurtermijn nog 20 jaar gratis zonnestroom.
6) Waardestijging woning en positief voor verplichte energielabel.
7) 100% duurzame energie.

Gratis dakanalyse
Wil jij weten of zonnepanelen huren voor jouw ook een interessante optie is? Bij HalloStroom kan je  een gratis dakanalyse laten doen. Met innovatieve software wordt op afstand een dakplan voor jouw situatie opgesteld. Je kan vragen om een vrijblijvende offerte.

Voor wie is zonnepanelen huren geschikt?
Zonnepanelen huren is geschikt voor iedereen met een woonhuis met een eigen dak. Kleine daken, grote daken, schuine daken of platte daken. Er is veel meer mogelijk dan je denkt. Je dak hoeft niet perse op het zuiden te liggen. Voor daken op het oosten en westen zijn er ook goede oplossingen.