Zonnepanelen huren wordt het nieuwe normaal.Zonnepanelen huren
Calendar

De overheid stimuleert steeds meer huiseigenaren om zonnepanelen op het dak te plaatsen. Dit is goed voor het milieu en kan voor een huishouden ook een flinke besparing opleveren. Eigenlijk zou elk huis al zonnepanelen moeten hebben, maar veel huiseigenaren hebben geen trek in de hoge investering. Daar is nu een oplossing voor. Zonnepanelen huren wordt het nieuwe normaal!

In steeds meer gemeenten is het mogelijk om zonnepanelen te huren (verderop lees je bij wie dit kan). Je hoeft niet in eens een groot bedrag neer te leggen,  maar je betaalt een vast bedrag per maand. Omdat je zelf stroom op gaat wekken kun je het huurbedrag gedeeltelijk of helemaal wegstrepen tegen het bedrag wat je bespaart op je nieuwe energierekening. Alles bij elkaar kunnen je maandelijkse energiekosten zelfs lager uitvallen dan het bedrag wat je nu betaalt aan je energieleverancier.

Waarom huren?
Hét grootste voordeel van zonnepanelen huren is dat je niet in één keer een grote investering hoeft te doen. En na een aantal jaren kunnen ze alsnog jouw eigendom worden. Hallostroom is in Nederland één van de bekendste en grootste leveranciers van zonnepanelenin Nederland. Zij bieden huren i.p.v. kopen aan. Wij hebben als proef een gratis berekening inclusief dakcheck laten laten doen door een adviseur van HalloStroom en waren positief verrast. Vanaf dag 1 bespaar je al op je energierekening. Die besparing kun je gebruiken voor het betalen van de maandelijkse huur van je zonnepanelen. Alles is inclusief zoals; installatie, verzekering, service en onderhoud. Ze kunnen snel leveren en binnen een dag zijn de panelen geplaatst.

Voordelen huren zonnepanelen:
• Geen investering, wel besparen
• Direct besparen op je energierekening
• Alles is geregeld. Verzekering, installatie, service en onderhoud
• Vaste lage huurprijs: geen last van stijgende energieprijzen
• Na afloop huurtermijn nog 20 jaar gratis zonnestroom
• Waardestijging woning en positief voor verplichte energielabel
• 100% duurzame energie

Wil jij weten of zonnepanelen huren voor jouw ook een interessante optie is. Dan kan je bij HalloStroom een een gratis dakanalyse laten doen. Je komt dan precies te weten wat zonnepanelen je kunnen opleveren. Met innovatieve software wordt op afstand een dakplan voor jouw situatie opgesteld en het rendement berekend. Je ontvangt desgewenst ook een vrijblijvende offerte.

Voor wie is zonnepanelen huren geschikt?
Zonnepanelen huren is geschikt voor iedereen met een woonhuis met een eigen dak. Kleine daken, grote daken, schuine daken of platte daken. Er is veel meer mogelijk dan je denkt. Ook hoeft je dak niet op het zuiden te liggen. Ook voor daken op het oosten en westen bieden ze goede oplossingen.