Wat zijn de voordelen van een maaltijdbox?Wat zijn de voordelen van een maaltijdbox?

Wat zijn de voordelen van een maaltijdbox? We zien ze steeds meer, de maaltijdboxen waarin voor een hele week ingrediënten en recepten zitten. Maar wat zijn de voordelen van het bestellen van zo’n maaltijdbox?

Het bespaart je veel tijd
Niet nog ’s avonds even snel naar de supermarkt rijden om boodschappen te halen, de hele winkel afschuimen naar een bepaald ingrediënt en vervolgens in de rij bij de kassa. Kies online je favoriete maaltijdbox en je hoeft alleen nog maar te koken en te genieten van heerlijke verse gerechten.

Niet meer bedenken wat je nu weer gaat eten
Bij de diverse maaltijdboxen kies je uit wekelijks wisselende recepten binnen een aantal categorieën. Van vegetarisch tot vlees en vis, kindvriendelijk, snel klaar of heerlijk gezond, keuze genoeg. Je kiest zelf hoeveel maaltijden je deze week wil ontvangen en wanneer.

De box wordt bezorgd wanneer het jou uitkomt
Je gerechten zijn extra vers als je je maaltijdbox laat leveren op het moment dat je ze nodig hebt. Bovendien kan je zonder problemen de levering van je box even pauzeren of eens een weekje overslaan.

Je blijft niet zitten met overbodige ingrediënten of restjes
De ingrediënten in je maaltijdbox zijn perfect afgestemd op het aantal personen. Zo blijf je niet met overbodige ingrediënten of een hoop restjes zitten. Goed voor je portemonnee én voor je ecologische voetafdruk!

 

 

 

Je hoeft er geen topchef voor te zijn
Dankzij de stap-voor-stap instructies en handige tips op de receptkaarten tover jij snel en makkelijk een geweldige maaltijd op tafel.

Je eet zonder moeite toch gezond
Eet jij vegetarisch, vegan, zuivel- of glutenarm, zo weinig mogelijk koolhydraten of gewoon zo gezond mogelijk? Geen probleem, de diverse leveranciers hebben voor alle voedingsgewoonten voldoende aangepaste recepten.

De box zit vol verse producten
De verschillende leveranciers kiezen vaak bewust voor ingrediënten van verantwoorde en duurzame producenten, zoals biologische telers en vernieuwende food-startups. Om je groenten en fruit zo vers mogelijk tot bij jou te brengen, kiezen ze bovendien zoveel mogelijk voor seizoensgroenten en – fruit van eigen bodem. De deegwaren zijn steeds vaker ook biologisch en de kruiden altijd vers.

Bovendien proef je geregeld eens iets nieuws
Je kan kiezen voor vertrouwde recepten, maar een maaltijdbox is ook dé uitgelezen kans om eens een nieuw gerecht uit te proberen. Laat je inspireren in de keuken door de wekelijkse nieuwe recepten en laat je verrassen door hun unieke smaken. Wedden dat je verkocht bent?

Beeld: Shutterstock door: Anna Zheludkova | Powered by SendtGerelateerde berichten