Je huis opnieuw inrichten? Dat hoeft niet veel te kosten. Kijk hier voor budgettipsEen gezellig huis hoeft niet veel te kosten

Wie wil nou geen fijn huis dat gezellig en mooi ingericht is. Een plek waar je kan ontspannen na een drukke dag of een plek waar je fijn kunt thuiswerken. Als je erover denkt om je huis een hele nieuwe look te geven lees dan even deze handige budgettips om daarop te besparen;

Doe veel zelf

Vaak ben je handiger en creatiever dan je zelf denkt. Kijk eens rond in je huis en bedenk wat je anders zou willen en wat je daarvan zelf zou kunnen. Dit kan veel geld besparen omdat je daarvoor geen vakmensen hoeft in te huren.

Maak een budget

Stel een lijst op met alles wat je nodig hebt en maak per kamer of per project een budget en hou je daar ook aan. Houd goed je uitgaven in de gaten, zo hou je overzicht.

Geef spullen een tweede kans

Uitgekeken op dat grenen kastje? Als het kastje nog helemaal gaaf is zou je het bijvoorbeeld een ander kleurtje kunnen geven met verf. Zo heb je iets heel anders in huis dat je relatief weinig geld kost.

Marktplaats

Soms moet je even zoeken maar op sites als Marktplaats zijn echte design items te vinden voor vaak maar een fractie van de originele prijs. Bedenk van te voren wat je wilt uitgeven zodat je niet je laat verleiden om teveel geld uit te geven.

Less is more

We zijn snel geneigd om ons huis vol te zetten met spullen. Vaak is het mooier om het juist wat minder vol te zetten. Zo komen je mooiste meubels en accessoires veel beter tot hun recht. Alles wat je niet gebruikt zou je op een verkoopsite kunnen zetten om zo je budget wat aan te vullen.

Bron: Budgetproof.nl | Beeld: Shutterstock | Powered by: Sendt