Inbrekers steeds slimmer en brutalerHoe veilig voelt u zich in huis? Woninginbraak kan een grote impact hebben op het gevoel van veiligheid. Maar liefst 90% van de inbraken vinden plaats in huizen die geen alarmsysteem hebben. Dan heeft heel Nederland vast een goed alarmsysteem in huis, toch? Niets is minder waar, slechts 13% van de woningen heeft een alarmsysteem

Dat er alleen wordt ingebroken in dure huizen is allang naar het land der fabeltjes gestuurd. Juist de huizen in de reguliere woonwijken waar de meeste huizen geen alarmsysteem hebben zijn bij inbrekers veel populairder.

Hoe inbraakgevoelig is uw woning?
Gemiddeld wordt er in 1 op de 6 woningen ingebroken. In sommige wijken en type woningen wordt eerder ingebroken. Bijvoorbeeld in wijken waar mensen elkaar niet goed kennen en weinig sociale controle is.

Steeds meer betaalbaar
Een goed alarmsysteem vinden steeds meer Nederlanders belangrijk. Er is dan ook een duidelijke stijging van het aantal alarmsystemen dat is geïnstalleerd t.o.v. 10 jaar geleden (meer dan 600%). Zeker bij gezinnen met kinderen.

Deze toename komt ook omdat goede alarmsystemen tegenwoordig veel betaalbaarder zijn. Met behulp van nieuwe slimme technieken worden alarmsystemen niet alleen beter en betrouwbaarder, maar ook stukken goedkoper.

Waar veel mensen trouwens niet direct bij stil staan is dat de meeste alarmsystemen niet alleen beveiligen voor dreiging van buitenaf, maar ook tegen de grootste bedreigingen van binnenuit. Namelijk gasexplosies, brand en koolstofmonoxidevergiftiging. Met de uitbreiding van brandmelders, koolstofmonoxide- en gasmelders zorgt u ook voor extra veiligheid voor uzelf en uw gezin. Zeker wanneer iedereen ligt te slapen.

 

Europees marktleider in alarmsystemen Verisure heeft nu een alarmsysteem ontwikkeld dat inbrekers pas echt afschrikt. Het systeem heeft werkelijk alles erop en eraan en is zeer gebruiksvriendelijk. Deze maand ontvangt u 40% korting!

Voor slechts een klein bedrag per maand beschermt u met dit systeem uw complete woning en uw dierbaren. Niet alleen tegen inbrekers maar ook tegen risico’s van brand en koolstofmonoxidevergiftiging.

Het handige aan dit systeem is dat u het zelf kunt samenstellen. Maak nu gratis een berekening voor uw woning.

  • Geen hoge eenmalige investering
  • Installatie- en periodiek onderhoud
  • Zelf samenstellen
  • 24/7 alarmcentrale
  • App
  • Vast laag bedrag per maand
  • Binnen 1 dag geïnstalleerd

Beveilig nu uw familie en woning en maak gratis een berekening voor u woning.