Consument Centraal: Handige tips en info voor consumentenConsument Centraal

Consument Centraal is een online platform dat is gericht op de consument. Zoals de naam al zegt: de Consument staat Centraal.

Op de site van Consument Centraal plaatsen wij dagelijks artikelen met de meest uiteenlopende onderwerpen. Van leuke tips en weetjes over van alles en nog wat. Maar ook schrijven wij artikelen die gaan over besparen, juridische zaken, gezondheid, waarschuwingen en andere veelvoorkomende onderwerpen waar consumenten mee te maken kunnen krijgen. Alle artikelen die wij plaatsen worden gegroepeerd onder aparte rubrieken die via de menubalk te vinden zijn.

Wij proberen in het plaatsen van de artikelen zo selectief mogelijk te zijn. Een van onze doelen is doelen is dat een ieder zijn voordeel kan doen met de content die wij plaatsen op de site. Om dit allemaal mogelijk te maken hebben wij wel inkomsten nodig. Daarvoor laten wij door google automatisch wat advertenties op onze pagina’s tonen. Wij streven ernaar dat de getoonde advertenties zo relevant mogelijk zijn en niet storend zijn voor onze bezoekers. Ook verwijzen wij in sommige artikelen naar externe linken die in enkele gevallen een commissie kan opleveren.

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met onze redactie. Stuur een mail naar info@consumentcentraal.nl of gebruik het contactformulier.