Zonnepanelen op jouw dak zonder investering!

Er is geen beter moment dan nu om zonnepanelen te plaatsen. Besparen op energiekosten is belangrijker dan ooit. Nu én in de toekomst, die 100% duurzaam en hernieuwbaar is. Energie opgewekt door alle huishoudens tegelijk in plaats van vervuilende kolencentrales.

Hallostroom (één van de grootste aanbieders van duurzame energie) heeft voor huiseigenaren dé ideale oplossing. Het is namelijk mogelijk zonnepanelen te huren i.p.v. te kopen. Geen investering vooraf nodig en je start direct met besparen!

Waarom huren?
Hét grootste voordeel van zonnepanelen huren is dat je niet in één keer een grote investering hoeft te doen. En na een aantal jaren kunnen ze alsnog jouw eigendom worden. Wij hebben zelf informatie opgevraagd en een gratis berekening inclusief dakcheck laten laten doen door een adviseur van HalloStroom en waren positief verrast. Vanaf dag 1 bespaar je al op je energierekening. Die besparing kun je gebruiken voor het betalen van de maandelijkse huur van je zonnepanelen.

Alles is inclusief zoals; installatie, verzekering, service en onderhoud. Ze kunnen snel leveren en binnen een dag zijn de panelen geplaatst.

Overweeg jij om zonnepanelen op je dak te plaatsen, dan raden wij je zeker aan om je door HalloStroom te laten informeren. Je voorkomt daarmee een eenmalig hoge investering en alles wordt voor je geregeld.

Gratis berekening voor jouw woning

Voordelen huren zonnepanelen:
• Geen investering, wel besparen
• ?Direct besparen op je energierekening
• Alles is geregeld. Verzekering, installatie, service en onderhoud
•? Vaste lage huurprijs: geen last van stijgende energieprijzen
?• Na afloop huurtermijn nog 20 jaar gratis zonnestroom
?• Waardestijging woning en positief voor verplichte energielabel
•? 100% duurzame energie

Hoe gaat het in zijn werk?

• Berekening aanvragen
Vraag eerst hier een gratis dakanalyse en berekening aan. Je ziet precies wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen en wat het kost.

• Analyse van je dak
Met innovatieve software wordt op afstand een dakplan voor jouw situatie opgesteld en het rendement berekend.

• Persoonlijke offerte en dakplan
Je ontvangt een vrijblijvende offerte en een dakplan voor jouw dak. HalloStroom werkt alleen maar met A kwaliteit panelen en systemen.

• Afspraak
Voordat zij het systeem installeren komt een specialist controleren of alles in orde is. Moet er iets veranderd worden? Dan maken zij een nieuwe offerte. Net zolang tot je helemaal tevreden bent.

• Installatie binnen 1 dag
Jouw zonnepanelen worden door erkende installateurs in 1 dag geïnstalleerd. De zonnepanelen zijn meteen bruikbaar en wekken direct gratis energie op.

Voor wie is zonnepanelen huren geschikt?
Zonnepanelen huren is perfect voor iedereen die graag wil besparen op energiekosten, maar geen investering vooraf wil doen.

Zonnepanelen huren is geschikt voor iedereen met een woonhuis met een eigen dak. Kleine daken, grote daken, schuine daken of platte daken. Er is veel meer mogelijk dan je denkt. Ook hoeft je dak niet op het zuiden te liggen. Ook voor daken op het oosten en westen bieden ze goede oplossingen.

Laat gratis een berekening maken voor jouw woning en start direct met besparen