Bestaande trap opknappen? Geef je trap in 1 dag een nieuwe look!

Calendar

Bent u uitgekeken op uw huidige trap of is hij versleten? Het renoveren van uw huidige trap is dan dé oplossing. De resultaten zijn verbluffend.

Een rechte, draaiende, open of dichte trap. Van trapleuning tot verlichting. Er zijn trappen in alle soorten en maten. Én voor elke trap is een traprenovatie mogelijk! Een traprenovatie is absoluut geen grote ingreep. Zo is er geen hak- en breekwerk nodig. Uw oude trap kan gebruikt worden als basis voor uw nieuwe trap. Dat scheelt een hoop gedoe met stof en puin en het kost veel minder tijd en geld.

Het renoveren van open of dichte trappen van hout, beton of steen is hét specialisme van Traprenovatie Expert, een hoog aangeschreven no-nonsense partij.

  • Binnen 1 dag al klaar
  • Geen hak- en breekwerk
  • Eindeloze mogelijkheden
  • 20 jaar garantie
  • Onderhoudsvriendelijk en vakkundig afgewerkt

Het team van Traprenovatie Expert heeft jarenlange ervaring in het renoveren van bestaande trappen. Dit zijn dé experts bij u aan huis voor alle traprenovaties. Tegen de scherpste prijzen. Nu zelfs met €250,- Korting of gratis Led-verlichting. Wij waren zeer onder de indruk van hun professionele aanpak.

Traprenovatie Expert werkt snel, schoon en secuur. Bij renovaties met overzettreden van hout of HPL zijn zij zelfs binnen één dag klaar. En het mooiste van alles is: u hoeft zelf niets te doen. Niet ervoor, niet tijdens en niet na de werkzaamheden.

Stel zelf uw favoriete trap samen die past bij uw interieur en smaak. Traprenovatie Expert biedt de grootste collectie overzettreden, stootborden, trapleuningen en LED verlichting.